ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
(https ://results.it.minedu.gov.gr)
 
ΚΩΔ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
18046702 ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕ (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ) ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
18046703 ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 10%
15045917 ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Συγχαρητήρια στα παιδιά που επέτυχαν. Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια στις σπουδές τους. Αλλά και αυτά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή να είναι σίγουρα ότι η ζωή δεν τελειώνει εδώ, αντίθετα μόλις αρχίζει. Καλή δύναμη σε όλους.

3dprinter200Κατά το σχολικό έτος 2017-18 στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας Γυμνασίου και μετά από εισήγηση του διάσκοντος καθηγητή Σάββα Οικονομίδη αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε τον δικό μας τρισδιάστατο εκτυπωτή (3D printer). Όλοι οι μαθητές αγκάλιασαν με ενθουσιασμό το εγχείρημα και έπιασαν αμέσως δουλειά. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους και πιο πολύ τα παιδιά του Γυμνασίου που είδαν πως με την κατάλληλη καθοδήγηση και υπομονή μπορούν να φτιάξουν από το μηδέν το δικό τους δημιούργημα. Μπορείτε να δείτε σε φωτογραφίες την πορεία της κατασκευής:

 

hiv smallΕνημέρωση των μαθητών της Α' Λυκείου και Γ' Γυμνασίου κατά τη σχολικό έτος 2018-19, στο χώρο του σχολείου μας, για τις σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες.

lab it smallΣτο χώρο του σχολείου μας λειτουργεί αίθουσα πληροφορικής εξοπλισμένη με 10 σταθερούς σταθμούς εργασίας και η οποία κατά το σχολικό έτος 2018-19 ανακαινίστηκε με την βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων. Επιπλέον για τις ανάγκες των μαθημάτων έχουμε εγκαταστήσει διαδραστικό σύστημα διδασκαλίας (βιντεοπροβολέα και μεγάλο διδραστικό πίνακα) γιατί πιστεύουμε ότι η χρήση των Νέων Τεχολογιών στην εκπαίδευση προρεί να συμβάλει σημαντικά στην εκπαιδευτική διδικασία. Η αίθουσα χρησιμοποιείται από καθηγητές όλων των ειδικοτήτων που έχουν επιμορφωθεί στην χρήση των Νέων Τεχνολογιών.

fe smallΤο σχολείο μας διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο Φυσικών Επιστημών στο οποίο πραγματοποιούνται οι εργαστηριακές ασκήσεις των μαθημάτων της Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας. Επίσης στο εργαστήριο διδάσκονται καθημερινά τα αντίστοιχα μαθήματα του Γυμνασίου και Λυκείου έτσι ώστε οι μαθητές να έρθουν σε επαφή με τις Φυσικές Επιστήμες και να συμμετέχουν ενεργά στη μαθησιακή διαδικασία.